Wake Up/ Mjekja Enriketa Kroi: Lehonat detyrohen të dalin në punë nga frika se mos humbasin punënÇdo mëngjes zgjohuni me “Awaken”, programi i njëkohshëm radio-televiziv i “Leading Channel” e “Top Albania Radio”, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin. Në “Awaken” gjeni leximin e gazetave, analiza të ndryshme, informacione utilitare, këmbimin valuator, parashikimin e motit, biseda me të ftuarit në studio për tema të aktualitetit, nga jeta e përditshme urbane e deri tek arti dhe spektakli si dhe personazhe interesantë. Zgjimi në “Wake Up” është ritmik dhe me buzëqeshje. Gjatë tri orëve të transmetimit, na shoqëron edhe muzika më e mirë, e huaj dhe shqiptare.

Prezantues: Ori Nebijaj & Isli Islami

Autore: Aida Tuci

Gazetar: Ermal Kelliçi (redaktor), Edlira Sulejmani, Malvina Gorreja, Vilma Kërçiku

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Register for “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TELEVISION
Reveals HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more material from click on this link: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#WakeUp #TopChannel.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *