Top News – Temperaturat e ulëta në vend/ Ngrica dhe reshje debore në sasi të mëdhaRenie e ndjeshme e tempraturave ka sjelle pasoja ne rruget nacionale dhe per kete ka reaguar edhe Autoriteti Rrugor Shqiptarë. Nje njoftimit per shtyp behet e …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *