Top News – Kushtetuesja, tjetër vendim surprizë/ Rrëzon KLSH për ligjin e financave te bashkiveGjykata Kushtetuese ka rrëzuar kërkesën e bërë nga Kontrolli i Lartë i Shtetit në lidhje me ligjin për financat e qeverisjes vendore. Në një njoftim zyrtar, Gjykata Kushtetuese bën me dije se vendimi përfundimtar do të shpallet i arsyetuar brenda afateve ligjore.

Kontrolli i lartë i Shtetit në kërkesën e tij, pretendonte se Ligji për financat e qeverisjes vendore binte ndesh me ligjin e saj organik dhe se ky ligj i cënonte asaj privatësinë, pretendime këto të cilat u rrëzuan nga Gjykata Kushtetuese.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in.” Informohu i pari”, slogani për 24 orë lajme. Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Reveals HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click on this link: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Kushtetuesja #KLSH #TopChannel.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *