SHBA/ Nominohen çmimet Oskar për filmin më të mirë – Pa komentPrezantuesit Priyanka Chopra Jonas e Nick Jonas njoftojnë nominimet e çmimeve Oscar për filmin më të mirë: “The Daddy”( Babai) “Judas and the Black Messiah”( Juda dhe Mesia i Zi) “Minari,” “Nomadland”( Toka e nomadëve) “Promising Girl” (Vajzë e re premtuese) “Noise of Metal” (Tinguli i Metalit) “The Trial of the Chicago 7” (Gjyqi Chicago 7) dhe “Mank”.
Pamjet: AFP.

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Leading Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakta dhe të thelluara, reportazheve dhe rubrikave të tjera helpful, Top Channel është kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit të të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku shqiptarët jetojnë. Top Channel është i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme të vendit dhe në botë, me edicionet e tij useful.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/.

Sign up for “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV.
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK.
For more material from click on this link: www.top-channel.tv.
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs.
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U.
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH.
#cinema #oscar #nomination #TopChannel.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *