Nuk e kemi ditur me pare! Stilistja: Ngjyra vishnje ju tregon me te madhe ne moshe, eshte per burraRudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të …


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *