“Bindja Demokratike” merr një figurë të fortë të së djathtës në Lezhë dhe Shkodër – Vizion PlusFALSE:: MISTAKE: UNSUPPORTED ENCODING


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *